Speed EasyPulse

Kenmerken en voordelen

  • Sneldrogend ( 12 maal sneller )
  • Waterbestendig
  • Kleurvast en ongevoelig voor zwarte vlekken

 

TOEPASSINGEN

Superieure elastische siliconenkit voor het afdichten van voegen in vochtige ruimtes tussen o.a. douches, badkuipen en (tegel)muren; tussen muren en wastafels, vloeren en toilet. Hecht op o.a. porselein, email,acryl, glas, hout, aluminium, geglazuurde tegels en keramiek.

Hecht niet op o.a. PA, PE, PP, Teflon®, EPDM en bitumen.

 

 

EIGENSCHAPPEN

  • Bestand tegen onderhoudsproducten
  • Waterbestendig na 2 uur
  • Ongevoelig voor zwarte vlekken
  • Kleurvast
  • Niet overschilderbaar

 

 

Houd u aan de waarschuwingen en het veiligheids- en afvalverwijderingsadvies van het veiligheidgegevensblad. Het veiligheidgegevensblad is op aanvraag beschikbaar en kan worden gedownload via https://mysds.henkel.com/

Meer info

Documenten en downloads

Gebruiksaanwijzing

Voorbereiding:

Verwijder met een eenvoudige duw- of trekbeweging de oude voegkit met de scherpe puntzijde van de Rubson Silicone Cutter.
Verwijder de laatste resten voegkit langs bv. tegelwanden met de spatelzijde van de Rubson Silicone Cutter. Reinig met aceton en schoonvegen met een doek.
De ondergrond moet schoon, vast en vetvrij zijn. Sterk zuigende ondergronden vooraf bevochtigen.
De voeg aan de randen op ong. 6mm afplakken met schilderskleefband.

Verwerking:

Breek en verwijder het witte beschermingsstuk. Trek de rode dop af. Snijd de spuitmond schuin af op de gewenste voegbreedte. Draai de witte spuitmond 90 ° tegen de klok om de applicator te openen. De trekker is open, uw koker is klaar voor gebruik. Druk de trekker in en breng de voegkit aan terwijl u naar voor duwt om de voeg te vullen. Voor een betere bewaring van het product, de spuitmond verwijderen, wassen en opnieuw op het product plaatsen vooraleer de rode dop terug te plaatsen.

Reiniging van het gereedschap & vlekken:

Onmiddellijk met aceton.
Uitgehard voegmiddel verwijderen met de Rubson Silicone Cutter.