DE perfecte keuken!

Siliconenkit in de keuken: houdt water buiten voor de perfecte keuken.

Stop water en vocht voordat het een probleem wordt door siliconenkit te gebruiken in je keuken. Als water zijn weg vindt in de openingen tussen de diverse oppervlakken in je keuken, zullen er namelijk echt problemen volgen.

Waar wordt siliconenkit voor gebruikt in de keuken?

In ruimtes zoals keukens, waar vaak water en vocht aanwezig zijn, sluit een siliconenkit voor de keuken vocht en lucht af om sterke verbindingen tussen huishoudelijke materialen te creëren en te behouden. Je kunt bijvoorbeeld siliconenkit in de keuken gebruiken om de openingen tussen gootstenen en werkbladen of tussen werkbladen en tegels te vullen. De meeste siliconenkitten voor in de keuken zijn wit of transparant en licht rubberachtig. Deze siliconenkit voor in de keuken is van vitaal belang overal waar water en vocht kunnen binnendringen en problemen kunnen veroorzaken, zoals schimmel.

Hoe gebruik je siliconenkit effectief in de keuken?

Je keuken en badkamer worden dag in, dag uit drukbezocht en juist daarom kan er hier slijtage optreden. Hierdoor is het belangrijk dat je een siliconenkit voor je keuken kiest die ervoor gemaakt is om is om lang mee te gaan. Om water gerelateerde problemen, zoals vocht of meeldauw, te stoppen, kies je een product dat flexibel en duurzaam is en volg je deze eenvoudige stappen:  

1. Maak het oppervlak schoon. Om de beste afdichting te garanderen, moet je ervoor zorgen dat het gebied en de oppervlakken waarmee je werkt schoon, droog en vrij van stof en vuil is. 
2. Bescherm jezelf. Het is aan te raden om handschoenen te dragen om je huid te beschermen. 
3. Plak het werkgedeelte af. Om een nette, gelijkmatige verdeling van de siliconenkit in je keuken te kunnen maken kun je het beste tape of plakband aanbrengen op beide zijden van de voeg.  
4. Snijd de spuitmond op de gewenste voegbreedte. 
5. Plaats de koker in het Rubson Voegkitpistool en breng de siliconenkit gelijkmatig in de voegen van je keuken aan en strijk het glad. 
6. Verwijder eventueel overtollig voegmiddel.

Verwijder net aangebrachte kitresten onmiddellijk met aceton.

7. Verwijder het plakband en strijk het voegmiddel nogmaals glad.
8. Laat de kit drogen volgens de instructies van de siliconenkit die je gebruikt bij dit project in je keuken.

Kies de juiste siliconenkit voor jou doe-het-zelf klus in de keuken.

Doorsnee siliconenkitten voor je keuken kunnen middelmatige resultaten opleveren. Sommige zijn niet makkelijk afwasbaar en andere trekken toch stof en schimmel aan.

Een juiste siliconenkit voor in de keuken, zoals de Rubson Easy Sealing Sanitair en Keuken, elimineert deze problemen, creëert effectief een barricade tegen schimmel en meeldauw, en maakt gebruik van een technologie die voor meer duurzaamheid en een langere levensduur zorgt. Deze siliconenkit voor in de keuken heeft voldoende sterkte voor jou doe-het-zelf klusje, maar blijft het tegelijkertijd permanent flexibel en afwasbaar.

Ook zorgt de juiste siliconenkit voor in de keuken ervoor dat er geen water in openingen komt en is het bestand tegen kleurverandering en slijtage door agressieve chemische reinigingsmiddelen. Een eenvoudig te gebruiken siliconenkit voor je keuken op acrylbasis is ook nog eens overschilderbaar en kan eenvoudig worden gereinigd met water en zeep.

De meeste siliconenkit voor de keuken zijn geschikt voor het afdichten van vele binnen projecten in en rond het huis. De technologie biedt verhoogde duurzaamheid voor een langdurige, flexibele en waterdichte afdichting. Dit is uiteraard ideaal voor vochtige ruimtes.

De siliconenkit voor de keuken van Rubson genaamd Rubson Sanitair en Keuken Easypulse is gemakkelijk en zonder voegpistool aan te brengen en te bewerken, en het uitgeharde product is bestand tegen schimmel, extreme weersomstandigheden en is overschilderbaar.