Toestel Sensation

Kenmerken en voordelen

De Sensation Pure Scented Moisture Absorber is de optimale oplossing voor het regelen van de luchtvochtigheid in kleine ruimtes tot 10 m².

Het helpt bij het opnemen van vocht uit de lucht en helpt bij het bestrijden van de ongewenste effecten van vochtigheid, zoals condensatie, slechte geuren en schimmel. Het is niet nodig om dit apparaat te verbergen, het strakke ontwerp en het kleine formaat passen goed in kleine kamers.

 

Deze geuropnemer werkt met een enkele Sensation Pure-navulling die ongeveer 2 maanden meegaat in een kamer van 10 m² *. Zodra het apparaat is gemonteerd, begint het onmiddellijk te werken. De compacte tweezijdige Sensation Pure-navulling, met ultra-actieve kristallen, profiteert van een effectieve scheiding van actieve ingrediënten om effectief vocht te bestrijden en slechte geuren te verminderen.

 

* afhankelijk van vochtigheidsgraad en omgevingstemperatuur * synthetische geur verrijkt met etherische oliën.

 

 

Houd u aan de waarschuwingen en het veiligheids- en afvalverwijderingsadvies van het veiligheidgegevensblad. Het veiligheidgegevensblad is op aanvraag beschikbaar en kan worden gedownload via https://mysds.henkel.com/

Meer info

Documenten en downloads

Gebruiksaanwijzing

Voorbereiding:

Gebruik een Rubson Vochtopnemer in functie van de grootte van de ruimte of plaats meerdere kleine Rubson Vochtopnemers. Kies een geschikte plaats in de ruimte voor het plaatsen van de Rubson Vochtopnemer. Plaats de Rubson Vochtopnemer niet in de nabijheid van een warmtebron (zoals bv. radiator, kachel, haard, zonlicht).
Draag er eveneens zorg voor dat het toestel zich buiten het bereik van kinderen en huisdieren bevindt.

Verwerking:

Open 1 vulling PowerTAB en plaats deze op de gril of in de houder van het toestel.
Klik het deksel op het toestel. De Rubson Vochtopnemer is nu klaar voor gebruik.
Wanneer de vulling uitgewerkt is, de zoutoplossing uit het reservoir in het toiliet of lavabo gieten. Een nieuwe vulling plaatsen. Handen wassen.

Reiniging van het gereedschap & vlekken:

Het toestel kan eenvoudig gereinigd worden met warm water en afwasproduct.
De actieve kristallen en de opgevangen zoutoplossing niet in contact brengen met o.a. corroderende metalen, leder, textiel, hout, koper. In geval van vlekken, onmiddellijk met lauw water en ammoniak reinigen en spoelen.